ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ

Εδώ και μία ώρα η εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” του σταρ αναφέρεται στα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αρνείται όμως συστηματικά να δώσει βήμα σε εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε με τους ιθύνοντες του σταθμού και αφού επί ημίωρο μας βεβαίωναν πως θα λάβουμε τον λόγο, εν τέλει δήλωσαν με θράσος πως αρνούνται να μας δώσουν βήμα, με την αιτιολογία πως δεν υπάρχει στο στούντιο εκπρόσωπος άλλου κόμματος.
Τα γεγονότα τους διαψεύδουν, καθώς μόλις προ ολίγου έλαβε τον λόγο το στέλεχος του “Σύριζα” Ρουμπάνης. Η τηλε-δημοκρατία τους, αλλά και οι “κατίνες” των ΜΜΕ, που έχουν ρίξει στον πάτο το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν πλέον εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Δεν πειράζει, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες της απόλυτης σιωπής των ΜΜΕ, η φωνή της Χρυσής Αυγής διαδίδεται, ενισχύεται και φτάνει στην καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην σας πιασει η μεση σας

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...