Αποθέωση και νέα ήθη Φερέιρα!!!

Την αποθέωση από 200 και πλέον οπαδούς γνώρισε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στην Κέρκυρα. Καινοτομίες από Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μετά την προπόνηση έδωσε τρίωρο ρεπό στους παίκτες πριν αναχωρήσουν για το νησί των Φαιάκων, ένιωσαν και με το παραπάνω την ζεστασιά του κόσμου τους. Συγκεκριμένα την αποστολή περίμεναν στο αεροδρόμιο περισσότεροι από 200 φίλοι του «τριφυλλιού» αποθεώνοντας τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Ο κόσμος σήκωσε στα χέρια τους «πράσινους» ζητώντας τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και φυσικά τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Με σύμμαχο τον καιρό


Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, ο καιρός είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού. Τόσο σήμερα όσο και αύριο (αν επιβεβαιωθούν φυσικά οι προβλέψεις) δεν έβρεξε και δεν θα βρέξει, οπότε ο αγωνιστικός χώρος θα είναι κατάλληλος για καλό ποδόσφαιρο, κάτι που φυσικά ευνοεί την καλύτερη ομάδα.

Νέα ήθη από Φερέιρα

Σε μία κίνηση που δεν είχε προηγούμενο προχώρησε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Ζεσουάλδο Φερέιρα. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής μετά το τέλος της προπόνησης (στις 12:30 περίπου) ανέφερε στους παίκτες πως όποιος επιθυμεί μπορεί να φύγει από την Παιανία, αρκεί να επιστρέψει το λιγότερο τρεις ώρες πιο μετά, μιας και στις 17:00 θα έπρεπε η αποστολή να αναχωρήσει για το νησί των Φαιάκων.
Η κίνηση αυτή του Φερέιρα χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες, που παρότι δεν εκμεταλλεύτηκαν όλοι το δώρο αυτό, είχαν να πουν τα καλύτερα για τον προπονητή τους.

Η πρωινή προπόνηση

Στην προπόνηση του Σαββάτου οι Πράσινοι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες και ακολούθως χωρίστηκαν σε 3 ομάδες των 6 ατόμων, οι οποίες εναλλάξ έπαιζαν δίτερμα στο μισό γήπεδο και εκτελούσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2». Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις. Ο Νίνης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Ιωαννίδης και Μαυρίας.

ΠΗΓΗ:gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...