ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΦΩΝΑ.....ΖΟΥΜΕ
Τα νέα μέλη του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ μπήκαν με όρεξη για δουλειά και ανέβασαν τον αριθμό των αναρτήσεων, το έχουμε ξαναδεί το έργο αυτό. Δεν μας άρεσε η κατάληξη και τονίζουμε ότι το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ πουλάει ΑΠΟΨΗ και όχι μόνο πλήθος αναρτήσεων. Η σχέση μας με την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι διαφορετική όπως και η σχέση μας με όσους επαγγελματικά μεταδίδουν μια είδηση. Παρόλλο που περνάμε για ακόμα μια φορά μέσα στο 2010 σχεδόν τραγικές καταστάσεις ευελπιστούμε ότι φεύγοντας αυτός ο κατεργάρης και πολύ δύσκολος χρόνος θα ανατείλει μια ΑΥΓΗ για τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Δεν γνωρίζουμε εάν θα είναι ΧΡΥΣΗ απλώς είμαστε βέβαιοι ότι επειδή πιάσαμε ΠΑΤΟ θα έχουμε μια αχτίδα φωτός από το τούνελ της παρακμής , της σαπίλας και της διαφθοράς. Μαζί με εσάς ή χωρίς εσάς το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα προσπαθήσει να ανατρέψει την συνωμοσία της ΣΙΩΠΗΣ και να γίνει ΣΤΟΧΟΣ όσων καπηλεύονται τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής ξεπουλώντας την Πατρίδα. Και ίσως χρειαστούν περισσότερες από 17 σφαίρες οι κόκκινοι τρομοκράτες γιατί απλά εμείς δεν θα γίνουμε εύκολος ΣΤΟΧΟΣ.

Σταύρος Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...