Περίεργες "Συμπτώσεις"

 ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ;

Του Σταύρου Μαρίνη 
Πάνω στους δυο συλληφθέντες σήμερα στο Παγκράτι βρέθηκαν δυο περίστροφα τύπου Glock σαν αυτά που χρησιμοποίησε η ΣΕΧΤΑ "επαναστατών" στην στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη με 17 σφαίρες. Όλοι αναμένουμε την βαλλιστική εξέταση που θα ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες για να δούμε πια η σχέση των κόκκινων -τρομοκρατών με την στυγερή δολοφονία του Ιδρυτή του blog troktiko. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η Αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε επί 2 μήνες υπόπτους που κινούνται στο χώρο της άκρας Αριστεράς και μάλιστα δεν επιχείρησε ποτέ την σύλληψή τους ελλείψει στοιχείων. Όμως η σημερινή σύλληψη των δυο βομβιστών που έγινε μετά τα τραγικά λάθη που έκαναν βοηθάει στην αναζήτηση στοιχείων που να τους δένουν με μια σειρά ενεργειών που είναι παραβατικές , εγκληματικές και χαρακτηρίζονται από φασιστική νοοτροπία αφού δεν σκοτώνουν για καμιά Ιδεολογία αλλά για να καταπνίξουν τα αισθήματα κατωτερότητας που έχουν και να εξοικονομήσουν εύκολα χρήματα από όσους τους χρησιμοποιούν.
Η Αντιτρομοκρατική εάν και διαλυμένη από τις συνεχείς αλλαγές θα πρέπει να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που ταυτοποιούν τους πιτσιρικάδες -τρομοκράτες με τα αφεντικά τους που κλείνουν τα deal έναντι αμοιβής και εξυπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα που ο Λαός έχει δικαίωμα να μάθει από τα ΜΜΕ που ξέχασαν τόσο την δολοφονία του συναδέλφου τους όσο και το θέμα της τρομοκρατίας στην χώρα μας. Η ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών είναι  μέγιστη υποχρέωση ενός ΚΡΑΤΟΥΣ και χωρίς αυτήν οδηγούμαστε σε μια ανεξέλεγκτη ΖΟΥΓΚΛΑ που πριονίζει τόσο τα ατομικά μας δικαιώματα όσο και την Δημοκρατία μας που κάθε άλλο παρά Δημοκρατία θυμίζει. Περιμένουμε την σύλληψη των στυγνών δολοφόνων του ΣΩΚΡΆΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ και θα σας μεταφέρουμε όχι το αστυνομικό ρεπορτάζ αλλά την αλήθεια που επιμελώς προσπαθούν κάποιοι να αποκρύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...