Πρόβα… «στέμματος» αρχηγικού



Απ’ όλα τα τραπέζια του καφενείου της Βουλής πέρασε το βράδυ η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, με αφορμή την συζήτηση στη Βουλή για την παραπομπή ή όχι των πέντε υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στο ειδικό δικαστήριο, προσπάθησε να μετρήσει φίλους και κουκιά λίγο πριν την ανακοίνωση του νέου της κόμματος.


Στην αρχή τα έλεγε με το πρώην υπουργό Γιώργο Κοντογιάννη καπνίζοντας το τσιγαράκι της.

Στη συνέχεια βρέθηκε σε “πράσινο” τραπέζι, διακόπτοντας το φροντιστήριο που έκανε εκείνη την ώρα ο Γιώργος Φλωρίδης για το Βατοπέδι στους νέους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη και Γιάννη Βούρο.

«Εσύ, ένας τεχνοκράτης, τι δουλειά έχεις εδώ με τον πολιτισμό;» είπε χαριτολογώντας στο Γιώργο Φλωρίδη ο σύντροφός του από τα Δωδεκάνησα Νίκος Ζωίδης.

«Γεια σου Γιώργο, τι κάνεις;» ρώτησε η Ντόρα Μπακογιάννη το Γιώργο Φλωρίδη και κάθισε στην παρέα τους.

«Το πολιτικό σκηνικό αναδιατάσσεται… Ακούς Γιώργο; Και μην είσαι κατηφής» συνέχισε να πειράζει το Φλωρίδη η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκμυστηρεύτηκε στην παρέα ότι το τελευταίο διάστημα έχει χάσει το μυαλό της… όχι όμως με το κόμμα αλλά με τα εγγονάκια της.

Οι “μεγάλες” συναντήσεις όμως την περίμεναν σε ένα άλλο μεγάλο τραπέζι στην αίθουσα των μη καπνιστών.

Ήταν όλοι τους εκεί: Ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο πρώην υπουργός Γιώργος Κοντογιάννης.

«Είναι έτοιμη…» είπε με ύφος σοβαρό ένας βουλευτής.

Στην τελευταία παρέα τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν. Μάλλον είχαν αρχίσει τα ανέκδοτα…

Και επειδή στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και παντρεύουν τη νύφη… βάρα μη γίνουμε ανέκδοτο!
πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...