Συλλήψεις στο Ηράκλειο για εμπορία ναρκωτικών!

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο άτομα ηλικίας 27 και 30 ετών την ώρα της αγοραπωλησίας ναρκωτικών. Όταν αντελήφθησαν την παρουσία των Αστυνομικών ο 30χρονος επιχείρησε να κρύψει στο στόμα του, ποσότητα 1,2 γρ. ηρωίνης, ενώ ο 23χρονος έσπευσε να βάλει στην τσέπη του, τα χρήματα που λίγο πριν είχε πάρει από τον 30χρονο.Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε τσάντα μέσης του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Επτά δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης συνελήφθη ένας 24χρονος από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, καθώς σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο εντοπίστηκαν στην κατοχή του ποσότητες ηρωίνης.Τον 24 χρονο οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν να κινείται με ΙΧ στην περιοχή του ΤΕΙ Ηρακλείου, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Βλέποντας τους αστυνομικούς, ο νεαρός πέταξε από το παράθυρο ένα πακέτο τσιγάρων, στο οποίο βρέθηκαν δύο ποσότητες ηρωίνης σε νάιλον συσκευασίες, μεικτού βάρους 5,4 γρ. και 5 γρ. αντίστοιχα.
Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 60 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας, ένα γυάλινο βαζάκι με 3 γρ. ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία, ένα ακόμη βαζάκι με 4 χάπια καθώς και 14 κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...