Πολιτικοί κρατούμενοι και αντάρτες πόλεων δηλώνουν οι συλληφθέντες

 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!!
H Aντιτρομοκρατική ανακοίνωσε ότι τα όπλα των συλληφθέντων στο Παγκράτι είναι ΚΑΘΑΡΑ και έτσι μας έκοψε τα φτερά όσων είχαμε ελπίδες ότι θα οδηγούσαν στην σύλληψη των στυγνών δολοφόνων του Σωκράτη Γκιόλια.
Οι δυο συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή στους ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ που είχαν ανατινάξει τον Μάρτιο τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι πολύ παράξενο πάντως γιατί ως γνωστόν η Αστυνομία ενώ δεν έδινε καμιά πληροφορία για την εξέλιξη της έρευνας για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια και ενώ είχαν ατονίσει παντελώς οι έρευνες χθες με την στάση της και την αργοπορία της να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής στα Glock που κουβαλούσαν πάνω τους τα μέλη των ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. Ήδη στο διαδίκτυο και στο INTYMEDIA έχει ξεκινήσει η υπεράσπιση των συλληφθέντων από κάποιους που πάντα βλέπουν οτιδήποτε κάνει η ΕΛ.ΑΣ αρνητικό. Εμείς να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι από τύχη έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας οι επίδοξοι βομβιστές και ότι Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Πολίτη είναι πλέον ανέκδοτο για την Χώρα που ζούμε. Καθημερινά συμπολίτες μας ληστεύονται και αρκετές φορές ξυλοκοπούνται από συμμορίες που δρουν σε όλη την Αττική. Μπορεί η ομάδα ΔΙΑΣ να κάνει βόλτες με τις μηχανές αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...