Κατέλαβαν την πύλη του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου



Κατάληψη στην πύλη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αγίου Δημητρίου και ενημέρωση των εργαζομένων πραγματοποίησαν νωρίς σήμερα το πρωί και για δύο ώρες τα στελέχη του Σωματείου Εργαζομένων στους Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «Σπάρτακος».

«Γίνεται αυτή τη στιγμή μια προσπάθεια βίαιης ιδιωτικοποίησης και απελευθέρωσης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από λιγνίτες, η οποία όμως άμεσα θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, χάνονται άμεσα θέσεις εργασίας και απαξιώνονται οι επενδύσεις στην περιοχή μας» σημείωσε ο γραμματέας του σωματείου, Κώστας Βασιλειάδης.

Τόνισε, παράλληλα, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης των αυτοδιοικητικών φορέων που «φιλοξενούν» δραστηριότητες της Δ.Ε.Η., των εμπορικών συλλόγων και των επιμελητηρίων, ώστε να διαμορφωθεί μια κοινή θέση απέναντι στις εξελίξεις.

Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση την απόφαση της Νομαρχίας Κοζάνης να εκδώσει ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την αντίθεσή της στην παραχώρηση των δομών της Δ.Ε.Η..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...