Σύλληψη τριών αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές στο Ρέθυμνο!

Για διακεκριμένες κλοπές οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 20, 24, και 33 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Πάνορμο Ρεθύμνου, μετά από τυπικό έλεγχο αστυνομικών του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου.
Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας τους, εντόπισαν στην περιοχή Πανόρμου του Δήμου Γεροποτάμου, Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο θεώρησαν ύποπτο και στο οποίο επέβαιναν τα συγκεκριμένα πρόσωπα.Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν εξακόσια δέκα (610) πακέτα τσιγάρα, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και ένα ράδιο CD αυτοκινήτου ενώ παράλληλα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων.
Προκειμένου να διαπιστωθεί η νόμιμη κατοχή των ανωτέρω ειδών, οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, ότι οι προσαχθέντες από κοινού είχαν διαπράξει μέσα στο Νοέμβριο τρεις κλοπές περιπτέρων και μία διάρρηξη Ι.Χ.Ε οχήματος από περιοχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.
Από τα σημεία δράσης τους αφαίρεσαν τσιγάρα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας, δέκα έξι χιλιάδων ευρώ περίπου. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία ράδιο CD αυτοκινήτου, ένα media player, μία φορητή τηλεόραση αυτοκινήτου, μία όψη ράδιο CD αυτοκινήτου, τριάντα δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και, έντεκα πλήρης συσκευασίες καπνού.
Σήμερα, μέρος των κατασχεθέντων τσιγάρων και αντικειμένων, αναγνωρίστηκαν από δύο θύματα ληστειών και τους παραδόθηκαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατά τη σύλληψη τους, κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης και μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...