ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, Η "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΣΤΗΝ ΥΒΟΝΝΗ ΚΑΙ Η ΜΠΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ...


Παρούσα στην πρόβα τζενεράλε, παρούσα και στην πρεμιέρα η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ. Σε κάθε βήμα του Ρέμου εκείνη είναι πάντα εκεί. Μία μέρα πρίν την πρεμιέρα καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα με τον κολλητό του τραγουδιστή, Κώστα Πυλαδάκη.
Στο κοινό τους πρόγραμμα Αντώνης και Έλενα μιλούν για τον Ρουβά, η Έλενα όμως του λέει χαριτολογώντας " ωραίος ο Σάκης αλλά προτιμώ εσένα" του χαμογελά , του κλείνει το μάτι αστειευόμενη κοιτά προς το μέρος που κάθεται η Υβόννη , απευθύνεται στον Ρέμο και του λέει " ένα φιλάκι δεν έχω; συγνώμη Υβόννη". Ο Αντώνης κοιτά προς το μέρος της αγαπημένης του , χαμογελά και δίνει όχι μόνο ένα φιλί αλλά δύο. Ο Ρέμος όμως δεν μένει μόνο σε αυτό απαντά εμμέσως και στην πρώην δισκογραφική του εταιρία SONY MUSIC "Φέτος είμαι πάρα πολύ απλά ντυμένος, κρίση είναι αυτή θα περάσει .",αλλά και μια μπιχτή για τον Ρουβά " μήπως έπρεπε να ήμουν εγώ φέτος με την Άννα(Βίσση), γιατί Ο Σάκης δεν τα έχει αυτά" Στην συνέντευξη τύπου ο Αντώνης αφήνει να εννοηθεί ότι δεν σκοπέυει άμεσα να παντρευτεί με την αγαπημένη του Υβόννη "όπως λέει και ένας φίλος, αν θέλεις να σκοτώσεις μία σχέση, παντρέψου την!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...