Στα άκρα η κόντρα Κουρή-Γιαννίκου στο alter με θύματα τους εργαζομένους του σταθμού

 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ALTER CHANNEL
Ο Γ. Κουρής αποχωρεί σε δυο εβδομάδες από το alter channel διαδίδουν τα παπαγαλάκια των Γιαννίκου-Κοσμόπουλου και εμείς τότε θα πληρώσουμε και το προσωπικό και θα ξεκαθαρίσουμε πολλά στο κανάλι!!!! Οι εργαζόμενοι τελικά να θυμίσουμε ότι ούτε στις 19 του τρέχοντος μηνός πήραν το 30% του μισθού τους για τον μήνα Οκτώβριο!!!!
Από την πλευρά του ο Κουρής κατηγορεί και έχει από ότι ισχυρίζεται στοιχεία για ρίξιμο του δάγκωμα κοινώς από τους συνεταίρους του στο κανάλι και λέει ότι ο Γιαννίκος εκμεταλεύθηκε την θέση του στον σταθμό για να γίνει εκατομμυριούχος με την δική του συχνότητα. Τα ίδια λέει έκανε και στο star για αυτό και ο Βαρδινογιάννης τον πέταξε κλωτσηδόν από το κανάλι!!!! Ο Κουρής φαίνεται διατεθειμένος να καταφύγει και στην Ελληνική Δικαιοσύνη εάν συνεχίσουν οι Γιαννίκος-Κοσμόπουλος να τον διασύρουν στους εργαζόμενους του σταθμού του και άνοιξε το kontra για να τους στείλει το μήνυμα ότι ο Κουρής δεν μένει ΠΟΤΕ χωρίς κανάλι!!!! Τα πράγματα είναι τόσο ρευστά και κανείς δεν γνωρίζει εάν θα καταφέρουν οι Γιαννίκος -Κοσμόπουλος να πάρουν δάνειο για να αγοράσουν το ποσοστό του Κουρή ο οποίος είναι διατεθειμένος με ένα ποσό που θα τον ικανοποιεί να τους αφήσει στην τύχη τους και να ξεκινήσει να ανεβάζει το νέο του κανάλι το Kontra το οποίο χωρίς καθόλου διαφήμιση αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τον δρόμο του. Εάν μάλιστα ο Κεφαλλονίτης καταφέρει να πείσει τον Τριανταφυλλόπουλο να μεταφέρει εκεί τις εκπομπές του τότε θα έχουμε να κάνουμε με άλλα δεδομένα αφού ενδεχομένως και άλλοι star θα θελήσουν να πάνε εκεί. Ήδη πολύ θετικά συζητείτε η παρουσία του Τέρενς Κουϊκ στον σταθμό και το δελτίο του κερδίζει καθημερινά και νέους τηλεθεατές αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ο Τέρενς Κουϊκ περνάει μια "εφηβεία" αφού έστησε μόνος του σχεδόν μαζί με τον Τάσο Παπαδόπουλο τον μηχανισμό του δελτίου ειδήσεων και κάθε μέρα προσθέτει και νέους θεματικούς τομείς στο δελτίο του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...