ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ALTER ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΘΥΝΟΥ

Η αλήθεια είναι πικρή όσο κι αν πειράζει τους συναδέλφους  που είναι στο πάνελ της κατά τα άλλα συμπαθεστάτης Άννας Λιβαθυνού . Το Tv weekend δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή εκπομπή και από άποψη θεματολογίας και από νούμερα .
Ύπαρχει ένας πανικός να βγουν τα θέματα όπως να ναι    και  υπάρχει ένας εκνευρισμος καμιά φορά και στον αέρα της εκπομπής όσο κι αν προσπαθει να τον κρύψει με το νάζι της η παρουσιάστρια. Ο χειρισμός καμιά φορά των θεμάτων είναι για κλάματα. Άσε που το γλύψιμο στους καλέσμένους που βγαίνουν σε link πάει σύννεφο. Για να πάμε και στο θέμα μας τώρα να σταθούμε στην χθεσινή εκπομπή  στο γενικό σύνολο το "tv weekend"σημείωσε 13,5 %, και σε τέταρτο άγγιξε μετά βίας το 17,3 %. Στο 15-44  εδώ είναι το τραγικό της υπόθεσης 9,4 %. Με αυτά και με τα άλλα ο φίλος μου ο Πέρης Χαλάτσης τραβάει τα μαλλιά του.. λέμε τώρα μόνο που δεν φωνάζει " Λόη και πάλι Λόη !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...