Θύμα ένας 53χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου - Οι δράστες τον περίμεναν στην πυλωτή της πολυκατοικίας του..

Η άγρια δολοφονία έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (23-11-2010). Ο άτυχος ιδιοκτήτης του περιπτέρου, επέστρεφε στο σπίτι με το τζιπ του.
Πάρκαρε και όταν έφτασε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δράστες που ήταν 2 ή 3, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha.
'Το μόνο που άκουσα ήταν η λέξη βοήθεια'' είπε η αδερφή του 53χρονου στους αστυνομικούς. Ο 53χρονος έμεινε αβοήθητος. Οι δράστες τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον σκότωσαν για να του πάρουν την τσάντα με τα χρήματα. Δεν έμειναν όμως εκεί..
.Για να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν τους συγγενείς του να πιστέψουν ότι πρόκειται για εξαφάνιση, πήραν το πτώμα και το έκρυψαν σε φυλλωσιές σε κοντινό χωράφι. Στη συνέχεια έφυγαν από την περιοχή και έκτοτρε αναζητούνται.
Η αδερφή του άτυχου άνδρα ειδοποίησε την αστυνομία το επόμενο πρωί. Δήλωσε την εξαφάνιση του αδερφού της και ξεκίνησαν οι έρευνες. Έρευνες που ολοκληρώθηκαν το απόγευμα, όταν βρέθηκε στο χωράφι το πτώμα του άτυχου άνδρα...


ΠΗΓΗ:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...