Εφιάλτης για μια 16χρονη από το Ηράκλειο ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα κινητά

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο που φαίνεται καθαρά να κάνει έρωτα με το φίλο της μέσα από βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο του δεύτερου, το οποίο έχει «κυκλοφορήσει» χωρίς τη θέλησή της σε αρκετά άτομα του περιβάλλοντός της αλλά ακόμη και σε άτομα που η ίδια δε γνωρίζει!

Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έχει, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων "Πατρίς" και "Μεσόγειος" , δοθεί σε άτομα νεαρής ηλικίας, θαμώνες καφετεριών στην πόλη του Ηρακλείου, όπου και η ίδια σύχναζε. Η νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο μαζί με τους γονείς της πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη του βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί από ένα τυχαίο γεγονός και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ έχει κατατεθεί και αγωγή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ σε αρκετούς από τους διακινητές του επίμαχου βίντεο. Η φοβερή αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό όταν υποβλήθηκε μήνυση στην Αστυνομία και η συζήτηση των αγωγών που έχει καταθέσει η κοπέλα και οι γονείς της αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο του 2011 από το μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη τότε κοπέλα και η οικογένειά της ζητούν το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ από τους αντιδίκους της. Στο κείμενο της αγωγής η κοπέλα εξιστορεί το πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της και το πώς πληροφορήθηκε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές. Η ίδια λέει κατά πληροφορίες ότι όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με το φίλο της με τον οποίο δημιούργησε ολιγόμηνη σχέση.

Ένα βράδυ της ζήτησε να πάει στο σπίτι του και της πρότεινε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική τους συνεύρεση, κάτι όμως που όπως υποστηρίζει η ίδια, δε δέχτηκε. Φοβούμενη ότι η παράκλησή της να μην υπάρξει βιντεοσκόπηση, δεν έγινε δεκτή, η ανήλικη τότε μαθήτρια έψαξε το κινητό τηλέφωνο του φίλου της. Διαπίστωσε έκπληκτη ότι στην οθόνη του τηλεφώνου υπήρχαν όλα τα ροζ στιγμιότυπα από την ερωτική τους επαφή! Η ίδια όπως αναφέρει στην αγωγή της, του ζήτησε να το σβήσει αλλά και πάλι δεν το έκανε εκείνος.

Λίγο καιρό μετά η 16χρονη χώρισε με το φίλο της, καθώς εκείνος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία σε κάποιο νησί. Η κοπέλα τού ζήτησε τότε να διακόψουν τη σχέση τους, κάτι που όπως πιστεύει η ίδια, δεν άρεσε καθόλου στον νεαρό, ο οποίος και εκνευρίστηκε. Λίγους μήνες μετά που παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο ο νεαρός, η 16χρονη πληροφορήθηκε από φίλους του πρώτου ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο βίντεο που τη δείχνει να κάνει έρωτα. Ένα από τα άτομα που το είχε ήταν μία συμμαθήτριά της. Η συγκεκριμένη κοπέλα σύμφωνα με την αγωγή που έχει κατατεθεί σε βάρος της, ήταν εκείνη που πλησίασε την 16χρονη, την ενημέρωσε σχετικά, ενώ της έστειλε και στο κινητό της τηλέφωνο το επίμαχο βίντεο.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...