10 λόγοι για να μη ζει κάποιος στην Ελλάδα



Τη χειρότερη μοίρα έχει ο Έλληνας σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους αφού η ζωή μας έχει γίνει ανυπόφορη με την πολιτική της τρόικας και του μνημονίου.Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία έχει συμπυκνώσει σε πίνακες όλη μας την ..φτώχεια και η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη.

Ζούμε,για πόσο άραγε,στη μοναδική χώρα που μειώθηκαν οι αποδοχές των εργαζομένων κατά μέσο όρο 8%,όταν η υπόλοιπη Ευρώπη γνωρίζει ανάπτυξη με αύξηση μισθών.
Πληρώνουμε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εισφορές,16% επί των απολαβών,και κάνουμε και τον σταυρό μας που έχουμε και δουλειά αφού έχουμε το τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας.
Πετύχαμε ρεκόρ 20ετίας σε άμεσους και έμμεσους φόρους,έχουμε μακράν τον υψηλότερο συνδυασμό ελλείμματος και χρέους,ενώ ο πληθωρισμός μας δεν έχει αντίπαλο.
Και αν ύστερα από όλα αυτά μείνει κάτι στο πορτοφόλι μας,το ''καταπίνει'' με ευκολία το ακριβότερο στην Ευρώπη πετρέλαιο θέρμανσης,η 3η ακριβότερη βενζίνη και ο συντελεστής 23% ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...