"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΤΟΥ INGLESIAS ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ!

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΚΟΚΟΡΑΚΗΜετά τα όχι της της Rihanna και της Jennifer Lopez για συναυλία στα κατεχόμενα,ένα τρίτο "όχι" σαν αυτό του Μεταξά, ήρθε και έδεσε. Ο Χούλιο Ινγκλέσιας που επρόκειτο να πραγματοποιήσει συναυλία στις 16 Οκτωβρίου στην Κερύνεια, αποφάσισε να την ακυρώσει, ύστερα από πολλά μηνύματα που δέχθηκε από θαυμαστές του, που τον πληροφόρησαν για την ιστορία του ψευδοκράτους.

Όπως ανέφερε στο Sigma Live η εκπρόσωπος του καλλιτέχνη Gabriela Ristea ,Ο Ινγκλέσιας δεν θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο της Κερύνεια, αφού πληροφορήθηκε ότι η συναυλία θα γινόταν σε πόλη,η οποία βρίσκεται σε περιοχή που αυτοαποκαλείται "κράτος" και δεν αναγωρίζεται διεθνώς.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Αγαπητοί φίλοι,σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας. Ο κ. Inglesias δεν θα εμφανιστεί στην Κερύνεια, η συναυλία ακυρώθηκε τη στιγμή που ανακαλύψαμε ότι η πόλη βρισκόταν σε περιοχή που αυτοαποκαλείται "κράτος",χωρίς να ειναι διεθνώς αναγνωρισμένο.

Αν το ξέραμε αυτό από την αρχή, η συναυλία δεν θα είχε προγραμματιστεί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...