ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ - ΜΑΙΡΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ!

Λίγες μέρες πρίν την ονομαστική του εόρτή στις 8 Νοεμβρίου η σύντροφος του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη, Μαίρη Ματσούκα του χάρισε  σήμερα το πρωί , το ωραιότερο δώρο.Μπαμπάς έγινε για τέταρτη φορά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Η σύζυγός του, Μαίρη Ματσούκα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και ο υπουργός είναι πανευτυχής. Το μωρό είναι το τέταρτο παιδί που αποκτά ο κύριος Χρυσοχοϊδης από τον τέταρτο, κατά σειρά, γάμο του! Όσο αθόρυβα παντρεύτηκαν άλλο τόσο αθόρυβα γέννησε η κυρία Ματσούκα. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Το γεγονός όμως αυτό τους κάνει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.Τα τηλέφωνα στην οικία Χρυσοχοίδη στο Παγκράτι χτυπούν συνεχώς για εύχες, ενώ άρχισαν να καταφθάνουν και τα πρώτα δώρα για την μικρή λουλούδια, παιχνίδια και κάρτες με τις ππιο θερμές ευχές. Να σας ζήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...