Να πάτε να μαυρίσετε όσους σας μαύρισαν την ζωή

Του Σταύρου Μαρίνη
23 μέρες πριν τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και κανείς δεν ασχολείται με αυτές παρά μόνο οι υποψήφιοι και οι βολεμένοι σε Δήμους και Νομαρχίες. Οι κομματικοί στρατοί προσπαθούν να μας πείσουν για την συμμετοχή μας και εμείς αναζητούμε λύσεις στα προβλήματά μας και ελάχιστα ενδιαφερόμαστε για την Πόλη μας αφού με το ζόρι επιβιώνουμε. Δεν θα πήγαινα καν να ψηφίσω εάν δυο φίλοι δεν κατέβαιναν υποψήφιοι ένας στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα ο Θανάσης Καραγιάννης και εάν δεν κατέβαινε και ο Λάμπρος Ξύνας Δημοτικός Σύμβουλος για την πανέμορφη Ηλιούπολη. Βέβαια κουμάντο δεν κάνουν ούτε οι δημοτικοί σύμβουλοι , ούτε οι περιφερειακοί σύμβουλοι, όμως όσο πιο ικανοί και άφθαρτοι εκλεγούν τόσο μεγαλύτερες αντιστάσεις θα έχουμε στην γενικότερη και  δίκαιη κατά την γνώμη μου απαξίωση της πολιτικής.
Στην Αθήνα που είναι στο έλεος των λαθρομεταναστών , των ελλήνων ποινικών και των Αφγανών εμπορών ναρκωτικών  η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα θα ήταν ίσως η μοναδική ψήφος που δεν θα πήγαινε χαμένη. Γιατί τελικά για ότι συμβαίνει χρόνια γύρω μας έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Δεν κάνουμε τομές δεν αλλάζουμε συνήθειες και μετά διαμαρτυρόμαστε για αυτούς που εκλέγουμε. Μην ψηφίσετε με βάση τι σας έταξαν σε αυτές τις εκλογές αλλά για το γενικό συμφέρον. Εάν δεν σας κάνει κανείς να πάτε να ψηφίσετε λευκό ή να πάτε και να ρίξετε μια επιλογή κατά του μνημονίου και κατά όλων όσων μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Εμείς είμαστε εδώ όσο εσείς ζητάτε το κάτι διαφορετικό και δεν σας καλύπτει η ενημέρωση που δεν τα βάζει με όσους έχουν υπογράψει εδώ και χρόνια την δυστυχία σας και έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...