Λανθασμένη η επιλογή Κικίλια από την ΝΔ

 ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΗΝ ΝΔ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

Tου Σταύρου Μαρίνη
Η επιλογή Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύεται καταστροφή για την ΝΔ αφού ο Βασίλης παρά τις φιλότιμες προσπάθειές του δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει πάνω από 17%. Είναι λυπηρό για όσους έχουν δώσει αγώνες για την ΝΔ να βλέπουν την ηγεσία της να μην έχει κάνει σωστή διαχείρηση των στελεχών της και να κατεβάζει κάποιους που δεν έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας και δεν μπορούν να εκφέρουν όχι μόνο πολιτικό λόγο αλλά ούτε καν έχουν την δυνατότητα να υψώσουν τα δυο μέτρα και κάτι ανάστημα που κατέχουν απέναντι στην σαπίλα που υπάρχει γύρω μας.
Ο Βασίλης Κικίλιας δυστυχώς δεν έχει την τόλμη να έρθει σε ρήξη με όσους έχουν μικρύνει τόσο πολύ την βάση της ΝΔ στο νομό Αττικής που θαρρείς και ο στόχος πλέον είναι να κερδίσει τους υποψηφίους του ΛΑ.Ο.Σ και του ΚΚΕ. Όσο και να πιστεύουν κάποιοι ότι οι Νεοδημοκράτες θα πειθαρχήσουν και θα συσπειρωθούν τις 2 τελευταίες εβδομάδες η εκτίμηση η δική μας είναι ότι ο Κικίλιας δεν έχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να τερματίσει πάνω από τον Γιάννη Δημαρά. Ο δημοσιογράφος δουλεύει μεθοδικά και έχει πετύχει να προσελκύσει και αρκετές δεξιές ψήφους κάτι το οποίο θα έχει αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα είναι θετικό για αυτόν. Η καλύτερη λύση για την ηγεσία της ΝΔ είναι να εκλεγεί ο Δημαράς Περιφερειάεχης παρά ο επίσημος Σγουρός. Στην θέση του Σαμαρά θα είχαμε ήδη αποσύρει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια γιατί ο θόρυβος από την τρίτη θέση θα παρασύρει μαζί του όλα τα καλά αποτελέσματα που θα πετύχουν οι υποψήφιοι της ΝΔ ανά την επικράτεια. Πράσινη και πάλι η Ελλάδα παρά την οικονομική ανέχεια και το ΔΝΤ και σίγουρα αυτό θα το εκμεταλευτεί η Ντόρα Μπακογιάννη που μεθοδικά ροκανίζει τα ποσοστά της ΝΔ στηρίζοντας όλους τους αντιπάλους της. Βλέπεται η Ψηλή δεν έχει αποδεχθεί ακόμα την ήττα της και θεωρεί ότι θα επανέλθει στο κόμμα ως Αρχηγός. Όνειρα θερινής νυχτός αφού ο Καραμανλής έχει άλλες σκέψεις. Γενικά τα σενάρια για την ΝΔ είναι εφιαλτικά αυτή την περίοδο και μάλιστα αυτό είναι κακό για τον Τόπο γιατί δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση να βάλει φρένο στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης. Περιμέναμε περισσότερα από τον Αντώνη Σαμαρά και όχι να κάνει λανθασμένες επιλογές όπως αυτή να αποσύρει τους βουλευτές της ΝΔ από την Εξεταστική για το Βατοπέδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...