Εξωτικό νησί μόνο για…. ξανθές!!


Τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθές και τα πειράγματα θέλει να βάλει μια Λιθουανική εταιρεία που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες, όπου θα δουλεύει μόνο ξανθό προσωπικό. Ακόμη και οι πιλότοι των πτήσεων που σχεδιάζουν, θα είναι ξανθοί!

Η λιθουανική εταιρεία Olialia έχει δημιουργηθεί και στελεχώνεται από ξανθές γυναίκες και δραστηριοποιείται σε 75 διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους – από φαγητό μέχρι μουσική.

Η διευθύνων σύμβουλος της Olialia, Giedre Pukiene, λέει ότι θέλει να σπάσει το στερεότυπο ότι ξανθές γυναίκες είναι λιγότερο ευφυείς. "Τα κορίτσια μας είναι πολύ έξυπνοι και έχουν πτυχία", λέει. "Όλοι τους θέλουν να κάνουν κάτι με τη ζωή τους. Έχουν πολλές επιχειρηματικές ιδέες", προσθέτει.

Το έργο παρουσιάστηκε επίσημα αυτό το Σαββατοκύριακο σε ένα πάρτι για ξανθιές, αλλά το θέρετρο, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2015, έχει επικριθεί έντονα.

Όταν ανακοινώθηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα των Μαλβίδων «Μίνι» , πολλοί αναγνώστες καταδίκασαν ως ρατσιστικό το όλο εγχείρημα καθώς νόμος που ισχύει στις Μαλδίβες προβλέπει ότι κάθε τουριστική επιχείρηση πρέπει να περιλαμβάνει στο προσωπικό της ντόπιους κατά 50% τουλάχιστον. Έλα όμως που οι κάτοικοι δεν είναι όλοι λευκοί με ξανθές ανταύγειες!





Μέχρι σήμερα όλα τα προϊόντα της εταιρίας, διαφημίζονται χρησιμοποιώντας εικόνες από σέξι ξανθιές γυναικών σε άκρως «πνευματικές» καταστάσεις.

Ωστόσο, πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι το 2015 που θα ανοίξει το θέρετρο. Μέχρι τότε, φάτε μάτια ψάρια!!
stifora.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pali tin paizeis re stavrako?

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

Η Ελευθερία των σχολίων θα παραμείνει έστω και εάν κάποιες -κάποιοι ξεπερνάνε τα όρια της χυδαιότητας. Και σε αυτό το σχόλιο μπορούν εύκολα να απαντήσουν όσοι με γνωρίζουν.

Σταύρος Μαρίνης

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...