«Αφιερωμένη στον κόσμο μας»

«Αφιερωμένη στον κόσμο μας»

Ο Νίκος Λαζαρίδης μιλώντας στο gazzetta.gr αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (1-0) στον κόσμο του Άρη, για  τον οποίο μίλησε συνάμα με κολακευτικά λόγια. «Θέλαμε τη νίκη και την πήραμε», σημείωσε ο αμυντικός των «κιτρίνων».

Ο στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε στο gazzetta.gr.
Νίκο, συγχαρητήρια για τη νίκη σας. Θέλω ένα σχόλιο σου για το χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ένα ντέρμπι. Προσωπικά ήταν το πρώτο μου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και ήταν πολύ ιδιαίτερο. Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα από την αρχή. Στόχος μας ήταν η νίκη και τελικά καταφέραμε να την πάρουμε. Είμαστε χαρούμενοι γι αυτό που πετύχαμε. Πλέον συνεχίζουμε. Θα χαρούμε για 2-3 ημέρες αλλά από την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το παιχνίδι στην έδρα μας με την ΑΕΚ. Ένα ακόμη ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας».
Ήταν δύσκολη η νίκη σας. Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;
«Το ματς είχε ένταση και πολύ πάθος. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα χαρήκαμε που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Εμείς, συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά στους επόμενους αγώνες. Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις χαρές και να συνεχίσουμε. Δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Είχαμε τον στόχο μας από την αρχή και τα καταφέραμε».
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει προσδώσει τις δικιές του πινελιές στην ομάδα;
«Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον Άρη. Είναι δεδομένο πως ξέρει ποδόσφαιρο αλλά και τον τρόπο για να χτίσει μία ομάδα. Είναι τεχνικός που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικός για εμάς».
Ο κόσμος έκανε κατάθεση ψυχής αμέσως μετά το ντέρμπι. Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα σε αυτούς;
«Ο κόσμος μας είναι ό,τι καλύτερο έχουμε. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη μας. Ειδικά στην έδρα μας αλλά και στα εκτός έδρας ματς. Τους δώσαμε χαρά και τους κάναμε υπερήφανους. Είναι φοβεροί και θέλω να τους ευχαριστήσω για την βοήθεια που μας δίνουν».
Το Γιουρόπα Λιγκ, συνεχίζεται. Μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση ο Άρης;
«Θεωρώ πως είμαστε μέσα στους στόχους μας που έχουμε θέσει. Στο παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Όσο για την συνέχεια, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμη. Αν μπορέσουμε να πάρουμε δύο νίκες τότε όλα είναι πιθανά για την πρόκριση. Θεωρώ πως αποκτάμε εμπειρίες ως ομάδα. Για εμάς το Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί μία «Γιορτή» που χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...