Δήμος Βύρωνα: Δόθηκαν οι πρώτες Κάρτες Κοινωνικής Συμπαράστασης




Στο δημοτικό πολυχώρο «Αστρα» έκανε πρεμιέρα η Κάρτα Κοινωνικής Συμπαράστασης, μια σημαντική δράση του Δήμου Βύρωνα που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΤΗΡΙΖΩ και του Τοπικού Συμφώνου Αλληλεγγύης, με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Η παρουσίαση της κάρτας έγινε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, και κατά τη διάρκειά της δόθηκαν οι δύο πρώτες κάρτες στους δικαιούχους, ενώ ήδη έχουν εκδοθεί και άλλες 22. Οι κάτοχοι της κάρτας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους από 197 επιχειρήσεις της πόλης μας με σημαντικές εκπτώσεις που θα ξεκινούν από 10%. Δικαιούχοι της Κάρτας Κοινωνικής Συμπαράστασης είναι οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, οι άποροι και οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και ο ηλεκτρονικός οδηγός byron.dimotikiagora.gr, η δημιουργία και η αξιοποίηση του οποίου θα συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...