Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

 Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
O γνωστοί-άγνωστοι έκαναν το θαύμα τους και με τις μολότοφ που πέταξαν στην Marfin στην οδό Σταδίου "πέτυχαν" να στείλουν στον Τάφο τρεις συμπολίτες μας που διεκδίκησαν το δικαίωμά τους για εργασία. Όσοι πανηγύριζαν για τις κινητοποιήσεις και καλούσαν τον κόσμο σε εξέγερση με τέτοια μέσα θα πρέπει τώρα να απολογηθούν σε όλους εσάς που σκέφτεσται λογικά και φυσικά δεν επικροτείται τέτοιες μεθόδους. Το πλιάτσικο και η αριστερή ιδεολογία κατάφεραν για ακόμη μια φορά να ματώσουν τα χέρια τους. Άλλωστε πουθενά στον κόσμο δεν έχουν επικρατήσει με δημοκρατικές διαδικασίες και όπου επέβαλλαν τις κόκκινες χούντες τους έφεραν την οικονομική εξαθλίωση σε εκ ανθρώπους που εργάζονταν για να πλουτίσει μια μικρή ομάδα υψηλών στελεχών του κόμματος.


Τα πρώην ανατολικά κράτη μας δείχνουν με την κατάπτωσή τους τι συνέβαινε και φυσικά η κομμουνιστική Κίνα με τα πενιχρά μεροκάματα καθώς και η Χούντα του Κάστρο στην Κούβα μας μιλάνε για τις συνθήκες διαβίωσης των Κινέζων και των Κουβανών που πεινάνε με μεροκάματα που δεν ξεπερνάνε τα 10 δολλάρια στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η παιδική εργασία στην Κίνα ανθεί καθώς και η πορνεία στην Κούβα. Όμως όλα αυτά είναι άγνωστα στα στελέχη του ΚΚΕ που αντιδρούν χωρίς προτάσεις και δημιουργούν νέες θέσεις ανεργίας με τις προκλητικές κινήσεις τους με τελευταία την βεβήλωση του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. Κοντά σε αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ με τις σχέσεις τους με τους αναρχικούς τους οποίους χαϊδεύουν και δεν καταδικάζουν ποτέ τις λεηλασίες τους σε βάρος του συνόλου του Ελληνικού Λαού. Κοντά σε όλους αυτούς οι κλέφτες πολιτικοί και το μεγάλο κεφάλαιο να βρίσκουν συνεχώς τρόπους να αυξάνουν τα κέρδη τους και ο λαός σε απόγνωση να ψάχνει για ένα κομμάτι ψωμί και να χρωστάει παντού. Μέσα στο αυτή την δύσκολη πραγματικότητα του ΔΝΤ ας ακολουθήσουμε συννέληνες τον δρόμο της Ουγγαρίας με την είσοδο πραγματικών Εθνικιστών στην Βουλή και όχι να ψηφίσουν πάλι χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές το δεκανίκι του ΠΑ.ΣΟ.Κ το ΛΑ.ΟΣ. του Γ. Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...