Πανικός πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Κηφισιάς


Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος από πέντε γκαζάκια εξερράγη πριν από λίγο στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου.

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει τα γκαζάκια στην πρόσοψη καταστήματος με την επωνυμία Gant με... αποτέλεσμα το κατάστημα να καεί ολοσχερώς. Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε άλλα καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή..Στο σημείο της έκρηξης έφτασαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 25 περίπου άνδρες, δυο περιπολικά της αστυνομίας μαζί με τον διοικητή του Α.Τ Κηφισιάς και ένα συμβατικό όχημα της ασφάλειας. Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά ούτως ώστε να μην επεκταθεί και στα διπλανά καταστήματα.Αξίζει να σημειώσουμε πως στη συγκεκριμένη περιοχή εστιατόρια και καφετέριες, τις Κυριακές γεμίζουν από κόσμο και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.Κλείνοντας να προσθέσουμε πως την συγκεκριμένη περιοχή την επισκέπτεται συχνά ο πρωθυπουργός κ.Γ.Παπανδρέου συνοδευόμενος πολλές φορές από τη σύζυγο του Άντα άλλα και την κόρη του Μαργαρίτα.
Βασίλειος Γραμμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...