EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΕΚΕ(ΛΑ.Ο.Σ) ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

daravigas2Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.   Γιώργος Καρατζαφέρης και ο γραμματέας ΓΕΚΕ του υπουργείου “Προστασίας του Πολίτη” ,Γιάννης Δαραβίγκας, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους τραυματισμένους αστυνομικούς μετά το άνανδρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής.Μαζί τους και ο εκπρόσωπος του κόμματος και βουλευτής Β’Αθηνών, Κωστής Αϊβαλιώτης που επισκέφθηκε μαζί με τον Γιάννη Δαραβίγκα διαδοχικά τους τραυματίες στον “Ερυθρό Σταυρό”, στο “401″ και στη συνέχεια το Α.Τ Αγίας Παρασκευής.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε για το άνανδρο τρομοκρατικό χτύπημα κατά αστυνομικών:«Οι φυσικοί αυτουργοί των τρομοκρατικών επιθέσεων, αποθρασύνονται όσο το σύστημα αφήνει ανέγγιχτους τους ηθικούς αυτουργούς. Καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κοινωνικός εχθρός είναι εντός των πυλών. Ο Θεός να βοηθήσει τα χτυπημένα παιδιά . Στις οικογένειές τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...