Επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Παγκράτι




Φθορές σε πέντε αυτοκίνητα και δύο καταστήματα προκλήθηκαν από τη σύγκρουση των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Σπύρου Μερκούρη και Ευτυχίδου.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν περίπου 250 οπαδοί των «πρασίνων», οι οποίοι κατευθύνονταν στο κλειστό του Μετς, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ ανδρών ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, κινήθηκαν προς την οδό Πύρρου 3-5, όπου υπάρχει σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.

Εκεί τους περίμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την πορεία των οπαδών του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να ανταλλάσουν πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες.

Για λίγη ώρα η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους νεαρούς να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων με βεγγαλικά. Τα επεισόδια έληξαν με την επέμβαση της Αστυνομίας και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συνέχισαν μέχρι το γήπεδο, χωρίς άλλα απρόοπτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποβίβαση των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένη για τον σταθμό «Ακρόπολη», όμως ξαφνικά αποφάσισαν να κατέβουν στον σταθμό «Ευαγγελισμός», αιφνιδιάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

Προανάκριση για τα επεισόδια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...