Πρεμιέρα για το Super Star και τη Χριστίνα Λαμπίρη





Λαμπερές πρεμιέρες έρχονται τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. 
Η πρώτη σε τηλεθέαση (τόσο στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού όσο και στις ηλικίες 15-44) αγαπημένη μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή Super Star με τη Χριστίνα Λαμπίρη έρχεται για μία ακόμη χρονία να ξεχωρίσει καθημερινά από Δευτέρα - Παρασκευή στις 13:30. 

Η Χριστίνα Λαμπίρη, ξεκούραστη, λαμπερή, πανέτοιμη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο Star για 8η χρονιά. Φιλοδοξεί και εργάζεται σκληρά για να προσφέρει ένα πρόγραμμα με τη δική της προσωπική συνταγή: αποκαλύψεις, life style, σόου μπιζ, κοσμικές εμφανίσεις, αλλά πάντα με όρια.
Μαζί με την πολύτιμη αρχισυντάκτη Φραντζέσκα Σαββοργινάκη έχουν ετοιμάσει καινούριες στήλες πάντα γύρω από το life style, αλλά με ανατρεπτική διάθεση.

Τη Χριστίνα Λαμπίρη θα την πλαισιώνουν ο Θοδωρής Ρακιντζής, η Μαρία Ένεζλη, η Δήμητρα Ρουμπέση και η Νανά Καραγιάννη. Ξεχωριστό ρόλο θα έχουν ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης ο οποίος μας υπόσχεται μεγάλες καυτές αποκαλύψεις καθώς επίσης και η Μαρία Γιαχνάκη με τη νέα εβδομαδιαία στήλη ανθρώπινων ιστοριών. Τη σκηνοθετική επιμέλεια αναλαμβάνει ο επιτυχημένος σκηνοθέτης του Λάκη Λαζόπουλου Σάκης Σιάρκος.
Η συνέχεια επί της οθόνης......





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...