Τι άλλο θα φορέσει η Lady GaGa;

Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές κοστουμιών στα μουσικά βραβεία του MTV, η Lady GaGa φαίνεται ότι έχει αστείρευτη φαντασία … και συνεχίζει τις περίεργες εμφανίσεις ακάθεκτη.

H Lady GaGa ... επί τω έργω...
Τώρα παρουσιάστηκε με μία κόκκινη φόρμα από δαντέλα, παρόμοια μάσκα και ένα … εκκεντρικό χτένισμα - ο Θεός να το κάνει – στο πάρτι του σχεδιαστή Marc Jacobs μετά την επίδειξή του στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Πάντως, η τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε από την οργισμένη αντίδραση στη «ματωμένη» εμφάνισή της στα βραβεία του MTV. H εμφάνιση της Lady GaGa στα MTV Awards Τα απόκρυφα σημεία της GaGa ίσα που καλύπτονταν από ένα κομμάτι κόκκινο πανί. Στη συνέχεια τραγούδησε την επιτυχία της Poker Face καθισμένη αρχικά σε πιάνο, με το ένα πόδι… στον αέρα! Η GaGa πάντως φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει με την εκκεντρική της προσωπικότητα και τη Βασίλισσα της pop, Madonna, η οποία μπροστά της έδειχνε … συντηρητική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...