Άγνωστη συνομιλία Καραμανλή-Καρατζαφέρη

Μία άγνωστη κατ΄ιδίαν συζήτηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως υποστήριξε, σε ομιλία του σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όταν έθεσε κατ' ιδίαν στον πρωθυπουργό «το αμείλικτο ερώτημα τι θέλει η βάση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή τον Καραμανλή πρωθυπουργό και τον Καρατζαφέρη αντιπρόεδρο εκείνος είπε όχι. Αυτή η αλαζονεία οδήγησε στο να περνάει πλέον η εξουσία στον Παπανδρέου», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στις τελευταίες μετρήσεις της κοινής γνώμης είπε ότι το κόμμα του βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το να καταλάβει την τρίτη θέση στη βουλή, προσθέτοντας ότι πλέον στους κόλπους του ΛΑΟΣ βρίσκονται και νέες δυνάμεις όπως και οι οικολόγοι Ελλάδος του κ. Παπανικόλα.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε και τα δύο κόμματα ότι φοβούνται να μιλήσουν για τα εθνικά θέματα και για την διαπλοκή και τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ δεν θα αφήσει καμία πρόκληση αναπάντητη, ανακοινώνοντας ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης.

Επίσης εκτίμησε ότι η πιθανότερη συνεργασία είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ καθώς όπως ανέφερε είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καρατζαφέρης, ο πρωταγωνιστικός θεσμικός ρόλος που θα κληθεί να παίξει ο ΛΑΟΣ μετά τις εκλογές θα είναι πολύ σοβαρότερος, από εκείνον που ο ίδιος υπολόγιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...