Πασίγνωστος τραγουδιστής αναζητάει "νύφη" για ξεκάρφωμα

Σε αναζήτηση νέας, ωραίας και κυρίως επώνυμης συνοδού βρίσκεται πασίγνωστος τραγουδιστής.

Μετά την αποκάλυψη του τρελού έρωτά του, με δημοφιλή συνάδερφό του, προσπαθεί τώρα πανικόβλητος να σταματήσει τις… κακές γλώσσες, με την παρουσία εντυπωσιακής συνοδού στο πλευρό του.

Ωστόσο, το να βρει μια γυναικά ιδανική για να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, μιας και στους χώρους που κινείται, η ιδιαιτερότητά του είναι γνωστή.

Έτσι όσο περνά ο καιρός, η λίστα με τις επιλογές του ολοένα και μικραίνει, αφού τα κορίτσια της πίστας τον ξέρουν σαν… κάλπικη λίρα, ενώ οι γυναίκες του υπόλοιπου καλλιτεχνικού χώρου γνωρίζουν τα πάντα για τη σεξουαλική του δράση, ακόμα και για τα βίτσια του, από την τελευταία… υπηρεσιακή σχέση του, η οποία μετά από το χωρισμό τους άρχισε να μιλά πολύ.

Ο καλλιτέχνης πάντως, εμφανίζεται ιδιαίτερα αγχωμένος γι’ αυτό, κυρίως γιατί η επιπολαιότητά του να ζήσει απροκάλυπτα τον έρωτά του, είχε σα συνέπεια να εξοργιστεί ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, που έκλεισε να συνεργαστεί.

Οι πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τον επιχειρηματία να επέβαλλε στον τραγουδιστή να διορθώσει την εικόνα του το συντομότερο, φοβούμενος μήπως η αποκάλυψη της ιδιόρρυθμης προσωπικής του ζωής πλήξει το μαγαζί του.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του μαγαζάτορα δε δίστασε να αποκαλύψει:

«Λογικό είναι ο επιχειρηματίας να εκνευριστεί. Ποντάρει πολλά επάνω στον τραγουδιστή. Σίγουρα δε τον νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του, αλλά δεν ανέχεται με τίποτα τα… κατορθώματα του να έχουν επιπτώσεις στη συνεργασία τους. Γι’ αυτό και του ζήτησε να βρει γυναίκα, πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις. Και όχι φυσικά, όποια κι όποια. Αλλά κοπέλα με κύρος και όνομα…».

Γεγονός είναι πάντως πως τον τελευταίο καιρό, ο τραγουδιστής, αν και εμφανίζεται με διάφορες κοπέλες, δεν έχει κατορθώσει να πείσει καμία να μείνει δίπλα του, με αποτέλεσμα σε πρόσφατη γαμήλια τελετή δικού του προσώπου να εμφανιστεί και πάλι μόνος, δίνοντας στους παρευρισκόμενους τροφή για διάφορα σχόλια.

πηγή: www.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...