Αναγκάστηκε να υποκύψει ο Σάκης!

Ανάγκα και οι θεοί πείθονται!

Κατά πόσο μάλλον ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βλέποντας την κρίση να χτυπά και τη δική του πόρτα, υπέκυψε τελικά στις διαθέσεις του ΑΝΤ1, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του σχεδόν κατά το ήμισι.

Ο σούπερ σταρ ειδοποίησε τους ανθρώπους του σταθμού πως είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του για την παρουσίαση του X-Factor 2, συμφωνώντας με την πρόταση που του υποβλήθηκε.

Αν και αρχικά διαφωνούσε ρητά με τη μείωση των αποδοχών του κατά 10.000 ευρώ το επεισόδιο συγκριτικά με πέρσι, βλέποντας αποφασισμένο το κανάλι να του κλείσει την πόρτα κατάμουτρα αναζητώντας νέο παρουσιαστή, ζήτησε ο ίδιος συνάντηση, για να επισπευσθεί η επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Και μπορεί τα 15.000 ευρώ ανά εβδομάδα να είναι πολλά, ο τραγουδιστής ωστόσο είχε γλυκαθεί με το 25αρι που εισέπραττε πέρσι, ποσό όμως αυστηρά ακατάλληλο με τα νέα δεδομένα.

«Ή 15.000 ευρώ ή γεια σας…» ήταν η απάντηση του σταθμού στον έμμεσο εκβιασμό του καλλιτέχνη, ο οποίος καθυστερούσε εσκεμμένα να υπογράψει μήπως και ανεβάσει το κασέ του. Και βέβαια το… αντίο τού έπεφτε βαρύ.

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπως ανέβει το ποσό…» αποκαλύπτει συνεργάτης του Ρουβά.

«Βλέποντας όμως ότι ο ΑΝΤ1 δεν… κολλάει στις ανατροπές, αναγκάστηκε να δεχτεί για να μη μείνει στην απέξω…».

Γεγονός είναι άλλωστε, ότι ο Ρουβάς ποντάρει στο X-Factor, αφού για τον ίδιο αποτελεί όχι μόνο το βασικό οικονομικό του πόρο, αλλά κυρίως το καλύτερο πρόμο για τη δουλειά του, αφού θα μπαίνει εβδομαδιαίως σε τόσα ελληνικά σπίτια.

«Μέσα από το παιχνίδι μπορεί να προωθήσει και τις εμφανίσεις του, αλλά και τη δισκογραφική του δουλειά. Η τηλεόραση είναι δύναμη. Αυτό σκέφτηκε και είπε το ναι…».

Γεγονός είναι πάντως ότι στην εποχή κρίσης που διανύει η ελληνική τηλεόραση ακόμα και τα 15.000 ευρώ είναι ποσό απαγορευμένο. Όμως οι άνθρωποι του σταθμού θέλουν να πιστεύουν πως ο Σάκης μπορεί να τα βγάλει, γι’ αυτό και επέδειξαν υπομονή ως τώρα.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δε θα ήταν διατεθειμένοι να του ανεβάσουν ούτε ένα ευρώ, αφού σύμφωνα με τους ίδιους, λόγω των περικοπών αναγκάστηκαν να απομακρύνουν πολύ πιο χρήσιμους συνεργάτες από το Ρουβά.

WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...