Ο Alpha 98.9 και πάλι στον Δ. Κοντομηνά

Η Alpha Media Group μεταβίβασε σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2009 τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 στον κύριο Δημήτρη Κοντομηνά. Με αυτή του την απόφαση ο Alpha Media Group προτίθεται να επικεντρωθεί στη τηλεοπτική του δραστηριότητα που είναι και το κύριο αντικείμενό του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Media Group κύριος Christoph Mainusch δήλωσε :

«Είμαι ευτυχής που ο Alpha και ο κύριος Κοντομηνάς κατέληξαν σε αυτή την συμφωνία. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας μεταξύ ραδιοφώνου και τηλεόρασης και θα μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από την συνέργεια των δύο αυτών εταιρειών media.»

Ο Πρόεδρος του ομίλου Demco κύριος Δημήτρης Κοντομηνάς δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμφωνία αυτή. Πιστεύω στην δυναμική και της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου και προσδοκώ ακόμη πιο αποδοτική και δημιουργική συνεργασία των δύο μέσων για το καλύτερο αποτέλεσμα του Alpha Media Group, προς όφελος των μετόχων των οποίων η συνεργασία είναι άριστη και με μεγάλες προσδοκίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...