ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΜΑCAS ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-06-2009), πραγματοποιήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών της Δ.Α.Α., σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης στην Αθήνα, (περιοχή «Γκάζι»), στο γνωστό και πολυδιαφημισμένο "Mamacas" για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, εντός του καταστήματος, συνελήφθησαν συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, εκ των οποίων πέντε (5) για παράβαση του νόμου «περί Ναρκωτικών», μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καταστήματος και εννέα (9) άτομα - υπάλληλοι του καταστήματος για υγειονομικές παραβάσεις.

Στην κατοχή των πέντε (5) προαναφερθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· Πέντε (5) συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους - 4,2 - γραμμαρίων.

· Δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους - 8 - γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (11-06-2009) ενώπιον του αρμοδίου Εισαγγελέα. Εδώ θέλουμε να σημειώσουμε ότι σχεδόν όλα τα bolg-οι μόνες πηγές αυθεντικής πληροφόρησης-έκαναν γαργάρα την επωνυμία. Γιατί ρε μάγκες; Συχνάζετε κι εσείς εκεί και φοβηθήκατε; Το Mamacas έχει μαγαζί και στη Μύκονο και ανήκει στην εταιρεία Κ.Τσεκούρα και Σία. Να διευκρινιστεί ότι οι καταστηματάρχες δεν είχαν ευθύνη για την διακίνηση όμως με το νέο νόμο, περί χώρου διακίνησης των ναρκωτικών, θα αντμετωπίσουν ποινικές ευθύνες. Σύμφωνα με πληροφορίες στο μαγαζί συχνάζει όλη η επώνυμη νυχτερινή Αθήνα. Χτες όμως οι αστυνομικοί είχαν την "ατυχία" να μην τσουβαλιάσουν κάποιον γνωστό κοκάκια. Την επόμενη φορά όμως σε κάποιο επώνυμο πουλάκι θα φορέσουν χειροπέδες. Και τότε θα έχουμε μεγάλα γλέντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...