ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.....

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν τρία μοντέλα και ένας δημοσιογράφος στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μοντέλα Γιώργος Μανίκας, Στέλιος Νιάκαρης, η πρώην σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Πλεμμένος διασκέδαζαν σε μπαρ του νησιού την περασμένη νύχτα, όταν άρχισαν να λογομαχούν με τρεις άλλους θαμώνες του μαγαζιού. Έρευνες για τον εντοπισμό του γιού του διοικητή Ασφάλειας Ζακύνθου Ως δράστες του ξυλοδαρμού αναζητούνται τρία άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον γιό του διοικητή της Ασφάλειας Ζακύνθου και δύο αδέλφια, φίλους του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως και οι τρεις τους ελέγχονται για έντονα παραβατική συμπεριφορά, ενώ ο ίδιος ο διοικητής έχει πολλές φορές ενημερωθεί για τη δράση του γιού του. Οι ίδιοι κύκλοι, επιμένουν ότι ο νεαρός γιός του διοικητή και η παρέα του συμμετέχουν σε παράνομη διακίνηση ουσιών και προσώπων και επισημαίνουν το σκανδαλώδες πλέγμα προστασίας που απολαμβάνει ο νεαρός. Ο 22χρονος Γιώργος Μανίκας Πως έγινε το επεισόδιο Όλα άρχισαν μετά τη λήξη μίας εκδήλωσης που είχε διοργανώσει ιδιοκτήτρια γνωστού ξενοδοχείου της Ζακύνθου, όπου καλεσμένοι ήταν πολλοί άνθρωποι από τον κόσμο της μόδας. Κατά τις 03:00 τα ξημερώματα, τα μοντέλα και ο δημοσιογράφος κατέληξαν σε ένα μπαρ στο Καρδάσι για να πιούν ένα ακόμη ποτό. Εκεί, μετά από έντονο διάλογο ήρθαν στα χέρια με τους τρεις άνδρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να τους βάλουν ράμματα και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Πρέπει να διορθώσει η zougla.gr το όνομα του δημοσιογράφου ο οποίος εργάζεται στο super star.Να ευχηθούμε περαστικά στον φίλο Μιχάλη και θα είμαστε σε επαφή με το θέμα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...