EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΛΥΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ

Ο μοναχικός λύκος θίχθηκε που είπαμε κάποια πράγματα για τους "φίλους" του τους αναρχικούς και θέλησε να με αποκαλέσει μαλάκα τον ευχαριστώ για αυτό γιατί σε μια κοινωνία που κοιτάνε όλοι πως θα κονομήσουν ευτύχως που υπάρχουν ρομαντικοί μαλάκες σας και εμένα που πιστεύουν ακόμα ότι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ δεν είναι αρρώστια αλλά υπέρτατο αγαθό. Στον "μοναχικό" λύκο δεν λέει τίποτα η θυσία των ηρώων στρατιωτών μας στα Ίμια λεφτά να έχει να πηγαίνει σε κάνα μπαράκι και να φιλοσοφεί για την "επανάσταση" των αριστερών συντρόφων των βορείων Προαστίων. Όσο για τον Φασισμό μου ας γράψει ένα αρνητικό σχόλιο στην σελίδα των αναρχικών και εάν δημοσιευτεί ποτέ θα του κάνουμε άγαλμα σαν τον Κολόκοτρώνη συγγνώμη ξεχάστηκα σαν του Τσε ή του "δημοκράτη" Στάλιν. Καληνύχτα σύντροφε δυστυχώς οι λαοί έριξαν τα κομμουνιστικά τείχη.

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

έχεις υπηρετήσει θητεία ή είσαι υπερπατριώτης τύπου Αϊβαλιώτη
Καληνύχτα stayros και φιλάκια στα ζώα της ΖΟΥΓΚΛΑΣ (όχι του Μάκη)

monahikoslikos είπε...

και για να συνενοηθούμε, οι έλληνες αξιωματικοί που έπεσαν στα Ίμια δεν είχαν καμιά σχέση με τα φασισταριά που μαζεύτηκαν να τους τιμήσουν ούτε και με τους γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους.
Ευτυχώς δηλαδή.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είπε...

ti lew

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...