583.190 ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Καθώς ολοκληρώνεται η καταμέτρηση των ψήφων στην ελληνική επικράτεια βλέπουμε ότι 583.190 συμπολίτες μας ψήφισαν ένα κόμμα που στηρίζει ανθελληνικές επιλογές εάν σε αυτούς προσθέσουμε και 360.724 που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και αθροίσουμε και τα υπόλοιπα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς(ΜΕ.ΡΑ, ΚΚΕ-ΜΛ, κ.α) διαπιστώνουμε ότι περίπου ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας μισούν θανάσιμα το γεγονός ότι είναι έλληνες. Εμείς πραγματικά ντρεπόμαστε που κατοικούμε σε αυτή την πατρίδα και δεν θεωρούμε αυτούς τους συμπολίτες μας Ελληνες. Τα λόγια αυτά ίσως ακούγονται σκληρά αλλά απειχούν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν είναι δυνατόν με τέτοιους πολίτες να πάει το κράτος μπροστά. Ο Κώστας Καραμανλής με την οριακή πλειοψηφία των 152 βουλευτών και με την γάγγραινα του Μητσοτακισμού να παραλύει το κόμμα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμμία τομή. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. Δυστυχώς η κοινοβουλευτική Δημοκρατία θα οδηγήσει την χώρα μας στις χειρότερες στιγμές της Ιστορίας της. Μετά και το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα οι ΤΟΥΡΚΟΙ οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ και οι κάθε είδους πεινάλες των πρώην ανατολικών κρατών θα μας παίζουν όπως θέλουν ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας θα σταθούν στο πλευρό τους. Ακούσατε ποτέ το ΚΚΕ να μιλά για τους λαθρομετανάστες εγκληματίες; Ακούσατε ποτέ τους αριστερούς ψηφοφόρους να μιλούν εναντίον των γυφτοσκοπιανών; Ακούσατε ποτέ τους αριστερούς να μιλάνε για τον κίνδυνο του Σιωνισμού; Ακούσατε ποτέ κανέναν από αυτούς να μιλάει για πόλεμο κατά της Τουρκίας; Έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο αδελφές που περιμένουν να γα..... από Τούρκους, Σκοπιανούς , Αλβανούς και λοιπούς ΠΟΥ.....ΑΔΕΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Σ' αυτήν την Ελλάδα οι έλληνες εθνικιστές έχουν δύο επιλογές 1) Να την εγκαταλείψουν 2)Να τραβήξουν κόκκινη γραμμή και να αναζητήσουν την άμεση εμπλοκή τους στα κοινά. Η άποψη του γράφοντος είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις αγώνα για αυτό που σήμερα ονομάζουμε Νεοέλληνα, είναι μάταιο. ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η φυλή είναι σε παρατεταμένη παρακμή και ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ εκεί ΕΞΩ πρέπει να ματώσουν για να αλλάξει η κατάσταση αυτή. ΓΙΑ ΣΑΣ ΖΩΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ 1945 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΡΕΙΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκαιο και συμφωνώ σε πολλά απ' όσα γράφεις. Διαφωνώ πάντως εντελώς με τον τρόπο που το κάνεις. Στην ουσία της τοποθέτησής σου είσαι σωστός.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...