ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2007

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Στο νούμερο 10 του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Β' ΑΘΗΝΑΣ είδαμε με έκπληξη αντί για την επαγγελματική δραστηριότητα δίπλα από το όνομα του υποψηφίου την λέξη διανοούμενος. ΔΕΙΤΕ ΤΟ: ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Δημητρίου, Διανοούμενος
Εμείς τι άλλο να πούμε οι σύντροφοι του ΚΚΕ που μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν ,και που μετά την κατάρρευση των κομμουνιστικών " παραδείσων " προσπαθούν να επιβιώσουν ,θα κριθούν σε λίγες μέρες από τον ελληνικό λαό. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στα σταλινικά απόβλητα της Ιστορίας το μήνυμα που τους αξίζει. Επειδή μας θεωρούν τελείως ανθέλλην ες θεωρούν ότι θα ξεχάσουμε τις ανθελληνικές θέσεις του ΚΚΕ για το μακεδονικό, τότε που μαζί με τον σύντροφο Τίτο μιλούσαν για Μακεδονία των Βαλκανίων και για Μακεδονικό Έθνος. Εμείς από αυτή εδώ την ιστοσελίδα δεν θα ξεχάσουμε και θα υπενθυμίζουμε στους νεώτερους τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην πατρίδα μας. Εγκλήματα για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη. Ο λαός δεν έχει ανάγκη την αριστερή διανόηση που τόσα δεινά έφερε στον τόπο. Στις 16 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

1 σχόλιο:

ROLLIGANS είπε...

Εσύ που τα γράφεις παλιοδεξιέ είσαι που τους έγλυφες τ' αρχίδια με τα ντολμαδάκια (γιαλαντζί) της Μαρίκας να συνεργαστούν για να κάνεις κυβέρνηση! Ο λαός δεν ξεχνά φίλε!