Μάριος Φραγκούλης: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί»



Την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί εξέφρασε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μάριος Φραγκούλης.
«Έχω ανάγκη ένα παιδί, θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί… Πριν από λίγα χρόνια η σύντροφός μου ήταν έγκυος, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά. Πιστεύω στη δύναμη πατέρα και παιδιού» δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ήταν υιοθετημένος (τον μεγάλωσε η θεία του), ο Μάριος Φραγκούλης εξομολογείται: «Το ήξερα από τεσσάρων χρόνων που ήρθα από την Αφρική. Οι γονείς μου μού είπαν “θα μείνεις στη θεία Λούλα”. Δεν την ήξερα καθόλου. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να επικοινωνήσω εύκολα με κανέναν. Υπήρξα, όμως, πολύ τυχερός, γιατί έπεσα στα χέρια δύο ανθρώπων που μ’ αγάπησαν πραγματικά - ίσως περισσότερο και από δικό τους παιδί».

«Σκέφτομαι σοβαρά να υιοθετήσω ένα παιδί, το θέλω πάρα πολύ. Βέβαια, είναι μια απόφαση που δεν είναι αστεία, ούτε μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί επειδή είναι μεγάλη επιθυμία σου. Πρέπει να αλλάξεις όλη σου τη ζωή, να ξέρεις ότι μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά» πρόσθεσε.

Πηγή: «Εγώ Weekly»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...