Aπόστολος Γκλέτσος: Καλεί τον στρατό…να βγει στους δρόμους

Έξαλλος με την εκτός ελέγχου κατάσταση της εγκληματικότητας στην Στυλίδα ο δήμαρχος της Απόστολος Γκλέτσος, είναι αποφασισμένος να δράσει…
Ο Απόστολος Γκλέτσος, δεν δείχνει
διατεθειμένος να αφήσει έτσι …την εκτός ελέγχου κατάσταση με τις κλοπές και τις καταστροφές στην Ανατολική Φθιώτιδα και όχι μόνο.
Τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή... δεκάδες! Εκτός από τις διαρρήξεις στα σπίτια, οι κλοπές και οι φθορές σε δημόσια έργα, όπως μετασχηματιστές, γεωτρήσεις και καλώδια, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά αλλά και να κινδυνεύουν ολόκληρες περιοχές μέσα στο καλοκαίρι να μείνουν χωρίς νερό και ρεύμα!
Ως δήμαρχος Στυλίδας, ο Απόστολος Γκλέτσος είναι έτοιμος για μια σωτήρια κίνηση, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο lamia report !
"Θα καταθέσουμε επίσημη πρόταση στο υπουργείο για να φτιάξουμε πολιτοφυλακή ή αλλιώς να βγει ο στρατός να περιπολεί στα χωριά. Δεν πάει άλλο με αυτή τη κατάσταση...", είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε, πως όπως πάει το πράγμα "σε λίγο καιρό δεν θα ξέρουμε ποιος θα φυλάει ποιον και από τι…"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...