Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα του και λέτε εμένα μπουμπούκο;»



Με αφορμή την μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου στον Αιμίλιο Λιάτσο και τη σύλληψη του δημοσιογράφου ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να στάξει «μέλι». Μέσω της προσωπικής τους σελίδας στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ έγραψε:

« Ο κ. Γεωργαλάς και με λεπτομέρειες τον διαψεύδει. Έως και ότι η σύζυγός του δεν τον άφηνε να κάνει το κόμμα αν λέει ψέματα, γιατί δεν προσέφυγε τελικά στα Δικαστήρια; .Αν είναι όλα αυτά αλήθεια, γιατί το διέψευσε ο κ. Καμμένος αρχικά;...δύσκολα τα πράγματα. Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός ζητά σύλληψη δημοσιογράφου για Δημοσίευμα! Στον κ. Γεωργαλά πρέπει να κάνει μήνυση εάν όλα αυτά είναι ψέματα. Όχι στο Μέσο που τα δημοσιεύει! Πραγματική Χούντα είναι αυτή. Ντροπή!» και έκλεισε δίνοντας την χαριστική βολή : Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο; Η μήνυση δεν έγινε καν για το περί Γεωργαλά δημοσίευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...