ARRIVEDERCI

Κάπου εδώ το ταξίδι σταματά. Μην ρωτάτε εάν τελειώνει γιατί δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω. Όλα κάποτε τελειώνουν και αυτή η κοινή διαδρομή είναι για μένα αξέχαστη.  Χρήματα , κόπος , αντιδικίες , χαρές , λύπες και ένα σωρό καινούργιοι άνθρωποι που μπήκαν στην παρέα μας αυτά τα σχεδόν τέσσερα χρόνια.
Για όλους αυτούς είμαστε για πάντα ευγνώμονες. Και μην φανταστείτε ότι τα παρατάμε έτσι εύκολα. Όμως ο αγώνας για επιβίωση μας αναγκάζει να μην έχουμε χρόνο να κάνουμε το χόμπι μας. Ένα χόμπι που μας στοίχισε πάνω από 40.000 ευρώ σε όλη αυτή την πορεία. Είμαστε περήφανοι για αυτό το blog και μόνο για το γεγονός ότι είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που τώρα το παίζουν επιχειρηματίες δίνοντας μηνιάτικα πείνας σε πολλούς συναδέλφους μας. Εμείς όσο διάστημα απασχολούσαμε κόσμο έχουμε να λέμε και για τους μισθούς που δίναμε και για την ευκολία της εργασίας που αναλάμβαναν οι συνεργάτες μας. Ατυχώς για εμάς δεν είχαμε υπολογίσει την μικρή σχετικά επισκέψιμότητα μας και την μοχθηρία των συναδέλφων μας που ενώ δεν μας πήγαιναν εξαρχής παρουσιάζονταν πολέμιοι της ελευθερίας του διαδικύου βρίζοντας μας και συκοφαντώντας μας ΑΝΩΝΥΜΑ. Έτσι εμείς οι με ονοματεπώνυμο γίναμε ο μοναδικός στόχος όσων θέλησαν να καταστρέψουν ότι ωραίο και κυρίως ανεξάρτητο δημιουργήσαμε. Θα τα πούμε στο μέλλον . Υπομονή , κουράγιο και μην χάνεται την ελπίδα σας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...