Παύλος: Αν μείνει ο Πατέρας εγώ φεύγω

ΦΥΓΕ ΠΑΥΛΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ 
Οπως, αναφέραμε και στο παρελθόν οι "πολυμετοχικοί" διαφωνούν διότι έχουν αντικρουόμενα οικονομικά συμφέροντα, εκτός του Παύλου Γιαννακόπουλου, του οποίου μοναδική φιλοδοξία είναι να καθίσει κάποια μέρα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ...



Κάτι, που επιβεβαιώνεται με την στάση που κρατάει ο Παύλος Γιαννακόπουλος λίγες μέρες πριν το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Επίσης, το mpala.gr είχε αποκαλύψει ότι είναι δε σαφές ότι η διαρροή των πρακτικών έγινε για να "καεί" η υποψηφιότητα του Γιαννακόπουλου για την προεδρία ωστόσο τώρα ο τελευταίος πέρασε στη επίθεση. Παρά την κατάκτηση του νταμπλ, που ουσιαστικά μεταφράζεται σε επιτυχημένη θητεία του Νικόλα Πατέρα διότι πάνω απ΄όλα προστάτεψε το "τριφύλλι" από την διαιτησία και κυριάρχησε στο παρασκήνιο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι χολωμένος με την στάση που έχουν Πατέρας και Βγενόπουλος προς το πρόσωπό του.
Παράλληλα, είναι εκνευρισμένος που δεν τον κάλεσαν στο ραντεβού υποτειθέμενης συσπείρωσης πριν τον τελικό Κυπέλλου και εμφανίζεται διατειθεμένος να μην πέσει αμαχητί ύστερα από τις διοικητικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην πολυμετοχικότητα αποχωρώντας σε περίπτωση που ο Νικόλας Πατέρας παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα συμμετάσχει και στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν στο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης βδομάδας καθώς τη δεδομένη στιγμή ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται για προσωπικούς τους λόγους στο εξωτερικό, ενώ επιπλέον αναμένεται και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Deloitte για τα οικονομικά της ΠΑΕ την φετινή σεζόν που θα κρίνουν και τις κινήσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...