Αναρχοκομμουνιστές διέδιδαν ότι η πληροφορία για νεκρούς ήταν ψέμα! Αμετανόητοι…

Μέσα στο κατάμαυρο από τους καπνούς κτήριο της MARFIN υπήρχαν τρεις άνθρωποι νεκροί και όμως οι αριστεριστές και οι λοιπές «προοδευτικές» δυνάμεις είχαν μαζευτεί απ’ έξω και στην αρχή εμπόδισαν τους πυροσβέστες να σβήσουν τις φλόγες και στην συνέχεια όταν ήρθαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις φώναζαν συνθήματα και έλεγαν ότι είναι ψέματα και μαύρη προπαγάνδα αυτά που διαδίδονται ότι υπάρχουν νεκροί! Τόσο μεγάλη εμπάθεια; Τόσο φθηνά και ταπεινά δολοφονικά ένστικτά; Ναι τόσο! Και απόδειξη γι’ αυτό το παρακάτω που δεν γράφτηκε από εμάς αλλά από την ultra προοδευτική έως φιλοαναρχική ιστοσελίδα tvxs.gr:

“Ακολούθησαν εικόνες πανικού με τους εργαζόμενους της τράπεζας να βγαίνουν στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, στην προσπάθειά να σωθούν. Ένας από αυτούς πήδηξε από το μπαλκόνι σε διπλανή τέντα. Πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε πιο σοβαρή κατάσταση σε σχέση με τους άλλους τραυματίες. Οι υπόλοιποι απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια της πυροσβεστικής. Λίγη ώρα αργότερα, ομάδα διαδηλωτών έφτασε στο σημείο, υποστηρίζοντας ότι η πληροφορία για τους νεκρούς ήταν ψευδής. Φώναζαν συνθήματα κατά των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων. Στο σημείο έφτασαν 4 διμοιρίες των ΜΑΤ που απώθησαν τους διαμαρτυρόμενους, κάνοντας χρήση χημικών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...