Στον εισαγγελέα Πατέρας, Κόκκαλης, Αδαμίδης και Κομνηνός

Στον εισαγγελέα Πατέρας, Κόκκαλης, Αδαμίδης και Κομνηνός
Με αφορμή την υπόθεση των ύποπτων ελληνικών αγώνων που ερευνώνται από τις δικαστικές αρχές, ο Νικόλας Πατέρας, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Πατρίκ Κομνηνός, θα περάσουν το μεσημέρι της Πέμπτης 13/5, το κατώφλι του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Αναφορά Μπιτσαξή για τη λίστα με τα 968 πρόσωπα.


Θα αναρωτηθεί κάποιος… πώς εμπλέκονται στην υπόθεση οι πρόεδροι των τριών μεγάλων συλλόγων της Αθήνας και ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σιμιτζόγλου δεν κάλεσε τους προαναφερόμενους για να καταθέσουν ως μάρτυρες της πολύκροτης αυτής υπόθεσης, αλλά για να συζητήσουν και να θέσουν επί τάπητος πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου να στήνονται ελληνικοί αγώνες με στοιχηματικό όφελος.

Από Πατέρα, Κόκκαλη, Αδαμίδη και Κομνηνό, ο αθλητικός εισαγγελέας περιμένει να ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, ώστε πρώτα απ’ όλα να βρεθεί άκρη με τους ύποπτους αγώνες που έχει εντοπίσει η ΟΥΕΦΑ και ακολούθως να παρθούν συγκεκριμένα μέτρα για την εξάλειψη του φαινομένου.

Επιμέλεια: Άρης Ασβεστάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...