Μάχη στ΄ αποδυτήρια!


Καθυστερημένο, αλλά καλό… Λίγοι το πήραν χαμπάρι αυτό που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Μάχη πραγματική, ανάμεσα από τη μία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού κι από την άλλη στον Βασίλη Δημητριάδη και τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ, με αφορμή τη διαιτησία του Αθηναίου Τριτσώνη!


Πρώτα άρχισαν την επίθεση προς τον Τριτσώνη οι Κούλης Δουρέκας, Βαγγέλης Μπαλόκας κι Αλέκος Ράντος για τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Παντελή Καφέ. Μετά πήγε φουριόζος κατά του διαιτητή ο Δημητριάδης κι ένα-δύο συνοδοί της ΑΕΚ, διαμαρτυρόμενοι για άλλο πέναλτι, που έλεγαν ότι δεν σφύριξε υπέρ του Νάτσο Σκόκο. Και στο τέλος κατέληξαν να δίνουν μάχη οι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ μεταξύ τους κι ο Τριτσώνης να μπαίνει στο δικό του δωματιάκι των αποδυτηρίων!

Ακούστηκαν εκατέρωθεν βαριές κουβέντες, αφού ειδικά οι Ολυμπιακοί είχαν άχτι τον Δημητριάδη από το ματς του περασμένου Γενάρη και τη νίκη της ΑΕΚ 2-1 στο Καραϊσκάκη.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...