Μπλατ: «Κοντά στην ανανέωση»

Μπλατ: «Κοντά στην ανανέωση»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Άρη και τη νέα σεζόν, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου με τους «κίτρινους».
 Ο προπονητή του Άρη μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα» από το Τελ Αβιβ όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, τόνισε σχετικά με την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη: «Από την μέρα που ήρθα και τώρα που μιλάμε λειτουργώ πάντα σαν προπονητής του Αρη. Στην παρούσα φάση, άλλωστε, υπάρχει οψιόν σε ισχύ για την επόμενη χρονιά στο συμβόλαιό μου. Οντως, μιλάμε με τον Αρη για ανανέωση της συνεργασίας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Τίποτα δεν είναι τελικό ακόμα, αλλά μπορώ να πω πως από όλες τις πλευρές τα πράγματα είναι πολύ θετικά. Είμαι αισιόδοξος.



Δουλεύουμε για τον Αρη, είμαι συνεχώς σε επικοινωνία με τον Γιάννη (σ.σ Δαμιανίδη) για όλα τα θέματα. Σε επίπεδο στελέχωσης του ρόστερ, βέβαια, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά, εφόσον δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Ισχύει ότι σκοπεύω να έρθω στα τέλη του μήνα στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις και από κοντά. Χρονικά πρωτεύει για μένα ένα ταξίδι στη Ρωσία για να συναντηθώ με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη πίεση χρόνου, αναφορικά με την οριστική του συμφωνία με τον Άρη, καθώς θα ασχοληθεί με την προετοιμασία της Εθνικής Ρωσίας, ενόψει του επικείμενου Μουντομπάσκετ στην Τουρκία: «Δε θα το έλεγα ότι οι υποχρεώσεις μου με την Εθνική Ρωσίας το καλοκαίρι μας αναγκάζουν να βιαστούμε για αποφάσεις. Σίγουρα όμως, όσο συντομότερα τελειώσει το ζήτημά μου, τόσο το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...