Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ..............

Και βεβαίως η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει το μοντάζ συνομιλιών του Σάββα Θεοδωρίδη με τον δημοσιογράφο Δουκάκο ΑΚΟΜΑ και εάν είναι προϊόν τηλεφωνικής υποκλοπής. Βεβαίως και κακώς οι αθλητικές εφημερίδες δεν ασχολήθηκαν με τον συγκεκριμένο θέμα. Η δική μας ένσταση είναι ότι από το υλικό δεν αποδεικνύεται ΤΙΠΟΤΑ από όσα έχουμε ακούσει ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα τελευταία χρόνια. Γιατί ο Σάββας Θεοδωρίδης μπορεί να ακούγεται να λέει ότι θα κάνω αυτό ή το άλλο αλλά άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις. Ο Ολυμπιακός της παράγκας μια χρονιά δεν έκανε μεταγραφές το καλοκαίρι και το Πρωτάθλημα το έχασε καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας δεν τον έσωσαν οι διαιτησίες οι οποίες φέτος μάλλον τον έριξαν.

Όσο για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μπορεί να μην έπαιξε μπάλα αλλά ήταν πιο σοβαρός από τους υπόλοιπους και δίκαια πήρε το Πρωτάθλημα δεν του χρειάζονταν καν τα σφυρίγματα που ΠΗΡΕ γιατί οι άλλοι ήταν πολύ χειρότεροι από τις άλλες χρονιές με εξαίρεη τον ΠΑΟΚ. Αυτά για να μην γίνονται παρεξηγήσεις για να μην αδικολυμε blogs και ανθρώπους που γράφουν σε αυτά και κυρίως για να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ σε εσάς που μας κατηγορείτε ότι προσπαθούμε να μειώσουμε το θέμα. Τα θέματα πρέπει να στηρίζονται σε στοιχεία και όχι σε κουβέντες καφενειακού χαρακτήρα όπου ένας γραφικός παράγοντας ισχυρίζεται ότι μπορεί να πάρει μόνος του το Πρωτάθλημα. Άμα είναι έτσι ας πάρει την ΠΑΕ και χωρίς παίχτες και μεταγραφές να δείτε που θα τερματίσει. Πέμπτος βγήκε φέτος χωρίς μεταγραφές θα πάει ακόμα πιο κάτω. Για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ τα έχουμε πει και πάλι ΕΠΡΕΠΕ να πάρουν την ΠΑΕ από τον Τζίγγερ τώρα που ΕΊΠΕ ΟΤΙ πουλάει και να αφήσουν τα αστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...