«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά…»

«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά…»
Αινιγματικός ήταν στην κρίση του για το έργο του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Παντού υπάρχει το καλό και το αρνητικό. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία», τόνισε, αφού πρώτα χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία των αθλητών και του προπονητικού τμήματος».


Ερωτηθείς αν θα συμμετέχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ, ο εκ των μετόχων της ανέφερε: «Εγώ θα ακολουθήσω αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου. Θέλω έναν Παναθηναϊκό κάθε χρονιά και καλύτερο. Δεν έχω καμία αντίρρηση να συμμετέχω, αρκεί να ξέρω προηγουμένως τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Είχαμε πει πριν μήνες να γίνει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν είχαμε καμία αντίρρηση, αφού όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

Όσο για το αν θα γίνει σύντομα σύσκεψη των μετόχων, ανέφερε: «Ήταν σήμερα να γίνει μια σύσκεψη, αλλά αναβλήθηκε. Δεν έχω ενημερωθεί πότε θα γίνει η συνάντηση. Όταν μάθω, ευχαρίστως να σας το αναγγείλω».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά πως δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία της ΠΑΕ. «Μου προτάθηκε επανειλημμένως, και τώρα, πρόσφατα. Το δηλώνω κατηγορηματικά: δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα του προέδρου».

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην περάσει και στην ομάδα μπάσκετ. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν φέτος να υπερασπιστούν τον τίτλο του Κυπέλλου και της Ευρωλίγκας. «Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάτσουμε στο τραπέζι με τον προπονητή και θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...