Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι πρώην εργαζόμενοι στην ΑΣΠΙΣ


Με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Ελέγχου Ιδιωτικής Ασφάλισης την Πέμπτη, στις 17:30, συνεχίζουν τον αγώνα τους οι πρώην εργαζόμενοι της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ με στόχο να εισπράξουν τα χρήματα που δικαιούνται ύστερα από το λουκέτο της εταιρείας εδώ και 8 μήνες.

«Μέχρι πρόσφατα η ΕΠΕΙΑ δήλωνε ότι είχε τη καλή διάθεση να μας πληρώσει τα οφειλόμενα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των πρώην εργαζομένων στην Ασπίδα.

«Παρά, όμως, τις αρχικές καλές προθέσεις της ΕΠΕΙΑ», συνεχίζει η ανακοίνωση «σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ. με διάφορες προφάσεις και προσχήματα απέφευγε να πάρει την απόφαση για την αποδέσμευση των χρημάτων μας. Η δε τελευταία της πρόφαση, της ενδεχόμενης δηλαδή πληρωμής των δεδουλευμένων από το ταμείο αφερεγγυότητας του ΟΑΕΔ, εντελώς αβάσιμη τόσο νομικά όσο, και κυρίως, ηθικά, κατέδειξε με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι η ΕΠΕΙΑ δια των συμβούλων του κ. Πέτσα, Βάσση και Παυλόπουλου απλώς προσπαθεί με διάφορους τρόπους να κερδίσει χρόνο μεταθέτοντας την απόφαση πληρωμής από συνεδρίαση σε συνεδρίαση, αποσκοπώντας τελικά στη μη πληρωμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...