ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ -7 
Ο Θρύλος παίζει με την ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά μέσα στο Καραϊσκάκη και όλοι θα είμαστε εκεί για να σπρώξουμε την ομάδα προς την νίκη με μεγάλο σκορ. Ο Καλόπουλος δεν θα είναι εκεί για να ακυρώσει το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Τοροσίδη και να κάνει και πάλι διπλό η ΑΕΚ όπως στον αγώνα του Πρωταθλήματος(είχε να νικήσει εκεί από το 1995!!!). Η Διοίκηση φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα και θα διεκδικήσει σεβασμό στην ομάδα που έχει κατακτήσει 37 Πρωταθλήματα.


Όλοι μαζί για να νικήσουμε μια ομάδα που ο καλύτερος παίχτης της Σκόκο θέλει να φορέσει την τιμημένη μας φανέλα. Τα λάθη της φετινής χρονιάς πάρα πολλά ξεκίνησαν από το καλοκαίρι με τον Κεσπάγια και την ελλιπή προετοιμασία και συνεχίστηκαν με τον Ζίκο που ήταν στον πάγκο της ομάδας μας όταν χάσαμε από την ΑΕΚ και φυσικά με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου όπου κανένας από τους παίχτες που ήρθαν δεν κάνει για την ομάδα. Ο Λούα Λούα ίσως με έναν καλό προπονητή στον πάγκο να έστρωνε λίγο το παιχνίδι του ενώ ο Ντάτολο πήρε τα πιο ξεκούραστα λεφτά της καριέρας του. Όμως και κάποιοι όπως ο κύριος Λαυρεντιάδης που θα έπρεπε να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα δίνουν συνεντεύξεις και λένε ότι βλέπουν την ομάδα μας ως real estage και για αυτό μπήκαν μόνο στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα οικονομικά του γηπέδου και όχι στην ομάδα όπου σίγουρα έχει χασούρα. Τότε γιατί έρχεται στο γήπεδο για να δει άμα το έχουμε γεμάτο για να τα πάρει; Τέτοιο Πρόεδρο εμείς τον έχουμε ξεγράψει ήδη. Πάμε σήμερα όλοι για να δείξουμε ότι η μόνοι που έκαναν φέτος το χρέος τους είμαστε εμείς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που δεν εγκαταλείψαμε ΠΟΤΕ την ΟΜΑΔΑ. Όσο για το σημερινό παιχνίδι οι παίχτες του Μπάντοβιτς έχουν καταλάβει και πάμε για νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά. Θα τα πούμε μετά το παιχνίδι.
ΘΥΡΑ 7 -ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...